Officiële website van Kartell: Ontdek de wereld van Italian Design

Officiële website van Kartell: Ontdek de wereld van Italian Design

Over Kartell

Kartell is een Italiaans meubel- en designbedrijf dat in 1949 werd opgericht door Giulio Castelli. Sindsdien heeft het bedrijf naam gemaakt als een internationale marktleider op het gebied van innovatieve en uitdagende designs. Kartell staat bekend om zijn gebruik van onconventionele materialen zoals kunststof, waarmee het bedrijf vaak de grenzen van wat mogelijk is in de designwereld verlegt.

Op de website van Kartell

Op de officiële website van Kartell kun je als designliefhebber je hart ophalen. Je kunt hier niet alleen de nieuwste collecties van het merk vinden, maar ook verhalen lezen over het ontstaan van bepaalde stukken, interviews met designers en nog veel meer. Daarnaast kun je op de website terecht voor technische informatie over de producten en handleidingen voor de montage en het onderhoud ervan.

Kartell-meubilair

Het meubilair van Kartell is er in alle soorten en maten, van stoelen en tafels tot fauteuils en kasten. De producten worden niet alleen onderscheiden door hun innovatieve designs, maar ook door hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Een van de bekendste producten van Kartell is de Kartell Louis Ghost Chair, ontworpen door Philippe Starck. Dit stuk is een moderne interpretatie van de klassieke barokstoel en wordt beschouwd als een absoluut icoon van het moderne design.

Kartell-verlichting

Naast meubilair heeft Kartell ook een indrukwekkende collectie verlichting. Van hanglampen tot tafellampen en van wandlampen tot vloerlampen, Kartell heeft voor elke ruimte en elke stijl wel een passend exemplaar. Een van de opvallendste stukken in de collectie is de Kartell Bourgie Tafellamp, een prachtig barokke lamp die uitzonderlijk helder licht geeft. De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past daardoor perfect in vrijwel elke woonkamer, kantoor of slaapkamer.

Kartell-accessoires

Naast meubilair en verlichting heeft Kartell ook een aantal bijzondere accessoires in de collectie. Denk bijvoorbeeld aan spiegels en vazen, maar ook aan kleine decoratieve objecten die een subtiele maar toch opvallende toevoeging aan elke ruimte zijn. Een van de meest populaire objecten van het merk is de Kartell Componibili, een flexibele kast die gebruikt kan worden als nachtkastje, bijzettafel of opbergmeubeltje. De Componibili is beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, waardoor je altijd een exemplaar kunt vinden dat perfect bij jouw interieur past.

Kartell voor thuis

Het aanbod van Kartell is breed en indrukwekkend. Het is dan ook geen geheim dat het meubilair, de verlichting en accessoires van Kartell de ideale aanvulling zijn voor elk huis of kantoor. Het Italiaanse merk staat garant voor hoogwaardig design tegen betaalbare prijzen. Een aankoop van Kartell is dan ook een investering die je interieur alleen maar ten goede zal komen.

Conclusie

Kartell is een merk dat synoniem staat voor innovatie en kwaliteit. Op de officiële website van het merk vind je een uitgebreid aanbod aan meubilair, verlichting en accessoires die stuk voor stuk unieke designs zijn. Het Italiaanse bedrijf blijft vernieuwen en uitdagen en biedt op die manier sprankelende en verrassende oplossingen voor elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar nieuwe meubels, een mooie lamp of een decoratief object, Kartell heeft voor elk wat wils.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *