Vibia Dots: Verlichting met een speelse touch

Vibia Dots: Verlichting met een speelse touch

Introductie

Vibia Dots is een prachtige collectie verlichting die bekend staat om zijn speelse ontwerp. Het idee achter de Vibia Dots-collectie is om lichtpunten te creëren die een sculpturaal element aan de ruimte toevoegen dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch.

Ontwerp

De Vibia Dots-collectie is ontworpen door de Spaanse ontwerper en architect Antonio Citterio. Het ontwerp van de Vibia Dots-lamp is gebaseerd op de stalen bol. De bovenkant van de bol is uitgehold om licht door te laten en wordt omringd door een transparante afdekking. De afdekking, die eruitziet als een cirkel, is het speelse element van de lamp.

Verschillende materialen

De Vibia Dots-collectie is verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder metaal, glas en perspex. Het is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart, chroom en koper.

Verschillende maten

De Vibia Dots-collectie is verkrijgbaar in verschillende maten, van klein tot groot. Het is verkrijgbaar als wandlamp, plafondlamp en hanglamp.

Functionaliteit

De Vibia Dots-collectie is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel. Het creëert een mooi en helder licht dat de kamer verlicht. Het is op maat te maken door te spelen met de verschillende maten van de lamp en de manier waarop ze zijn geplaatst.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *