Verlichting voor elk bureau: De beste bureaulampen in het Verenigd Koninkrijk

Verlichting voor elk bureau: De beste bureaulampen in het Verenigd Koninkrijk

Verlichting voor elk bureau: De beste bureaulampen in het Verenigd Koninkrijk

Inleiding

Een goede bureaulamp is onmisbaar voor iedereen die lange dagen achter zijn bureau doorbrengt. Het zorgt niet alleen voor voldoende licht om productief te kunnen werken, maar het kan ook de gezondheid van je ogen verbeteren. In het Verenigd Koninkrijk zijn er tientallen merken die bureaulampen aanbieden, maar welke zijn nou de beste?

Waar moet je op letten bij het kiezen van een bureaulamp?

Bij het kiezen van een bureaulamp zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. Zo is de helderheid van het licht belangrijk: te fel licht kan vermoeiend zijn voor de ogen, terwijl te weinig licht niet voldoende is om goed te kunnen werken. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar het type licht, bijvoorbeeld warm wit licht of daglicht wit licht. Ook het ontwerp van de lamp kan een rol spelen: zo zijn er bureaulampen met verstelbare armen en lampenkappen waardoor het licht precies op de juiste plek schijnt.

Beste bureaulampen in het Verenigd Koninkrijk

Na grondig onderzoek hebben we een lijst samengesteld met de beste bureaulampen in het Verenigd Koninkrijk.

1. Philips Hue White and color ambiance go lamp

De Philips Hue White and color ambiance go lamp is een van de beste bureaulampen die je in het Verenigd Koninkrijk kunt kopen. Deze lamp heeft een helderheid van 520 lumen en je kunt de kleur van het licht aanpassen tussen 16 miljoen kleuren. Daarnaast kun je de lamp bedienen met je smartphone of stem via Alexa of Google Assistant. De prijs van de Philips Hue White and color ambiance go lamp ligt wel wat hoger dan die van de andere bureaulampen in deze lijst.

2. TaoTronics LED desktop lamp met Qi-wireless charging

De TaoTronics LED desktop lamp met Qi-wireless charging is een perfecte oplossing als je op zoek bent naar een lamp en draadloze oplader in één. Deze bureaulamp heeft een helderheid van 400 lumen en is voorzien van vijf verschillende kleurstanden. Daarnaast is de lamp uitgerust met een verstelbare arm en kop, zodat je het licht gemakkelijk in de gewenste richting kunt schijnen. De TaoTronics LED desktop lamp is betaalbaar en biedt veel waar voor je geld.

3. BenQ e-Reading bureaulamp

De BenQ e-Reading bureaulamp is perfect voor iedereen die veel tijd achter zijn computer doorbrengt. Deze lamp biedt zacht, flikkervrij licht dat vermoeide ogen helpt te voorkomen. De helderheid is gemakkelijk aan te passen via de touch-bediening, en de lamp heeft ook een ingebouwde USB-poort zodat je apparaten kunt opladen. De BenQ e-Reading bureaulamp heeft een strak design en is zeer duurzaam.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *