Sociale familiezaak: Ontdek de unieke collectie van Socialite Family Shop!

Sociale familiezaak: Ontdek de unieke collectie van Socialite Family Shop!

Wie zijn wij?

Socialite Family Shop is een familiebedrijf dat opgericht is door de familie van der Linden in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van interieurproducten voor gezinnen en hebben een passie voor het vinden van unieke en hoogwaardige items van over de hele wereld.

Onze unieke collectie

Onze collectie is samengesteld met grote zorg en aandacht voor detail. Wij hebben producten voor ieder gezin en iedere stijl. Van traditioneel tot modern en van minimalistisch tot kleurrijk, ons assortiment is zo uitgebreid dat er voor iedere smaak wel iets te vinden is. Daarnaast hebben wij ook een exclusieve lijn producten ontwikkeld speciaal voor Socialite Family Shop.

Onze service

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en staan daarom altijd paraat om te helpen bij vragen of opmerkingen. Onze klantenservice is zeer persoonlijk en wij nemen graag de tijd om onze klanten goed te helpen. Bovendien bieden wij gratis verzending binnen Nederland en kan er ook naar het buitenland worden verzonden.

Duurzaamheid

Wij zijn ons bewust van onze impact op de planeet en proberen daarom ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Wij werken alleen met leveranciers die hun producten op een duurzame manier produceren. Daarnaast zijn onze producten van hoge kwaliteit, waardoor ze lang mee gaan en er dus minder snel vervangen hoeven te worden.

Hoe het begon

Het idee voor Socialite Family Shop is ontstaan doordat de familie van der Linden jarenlang als expats heeft gewoond en daarbij veel gereisd heeft. Hierdoor hebben zij een grote passie voor interieur opgebouwd en hebben zij veel unieke producten ontdekt. Toen zij terugkeerden naar Amsterdam, misten zij een winkel waar zij deze producten konden kopen. Dit inspireerde hen om hun eigen winkel te openen.

Onze winkel

Onze winkel bevindt zich in het hart van Amsterdam en is ontworpen als een warme en gezellige huiskamer. Hier kan men onze producten zelf bekijken en ervaren. Onze medewerkers staan altijd klaar om te helpen en de koffie staat klaar.

Conclusie

Wij zijn trots op onze unieke collectie en de persoonlijke service die

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *