Hanglamp Flos: De Perfecte Verlichtingsoplossing voor Jouw Interieur

Hanglamp Flos: De Perfecte Verlichtingsoplossing voor Jouw Interieur

Wat is hanglamp Flos?

Hanglamp Flos is een designverlichting die zowel functioneel als esthetisch is. Het is een combinatie van een lampenkap en een ophangingssysteem. Het merk Flos is opgericht in 1962 in Merano, Italië en maakt sindsdien verlichting die bekend staat om zijn innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen.

Welke soorten hanglamp Flos zijn er?

Er zijn verschillende soorten hanglampen van het merk Flos, waaronder:

1. Flos Aim

De Flos Aim is een hanglamp die bestaat uit één lampenkap die aan een draad hangt. De lampenkap kan op verschillende manieren worden opgehangen, waardoor je hem naar wens kunt richten.

2. Flos Skygarden

De Flos Skygarden is een hanglamp waarbij de lampenkap is geïnspireerd op de decoratieve plafonds van Italiaanse paleizen uit de 18e eeuw. De lamp heeft een elegante en stijlvolle uitstraling en wordt vaak gebruikt als eyecatcher in een modern interieur.

3. Flos Ktribe

De Flos Ktribe is een hanglamp met een strak design. De lampenkap is gemaakt van transparant polycarbonaat en de rest is van aluminium. Door de eenvoudige maar moderne uitstraling past deze lamp in elke interieurstijl.

Waarom kiezen voor hanglamp Flos?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor een hanglamp van het merk Flos:

1. Kwaliteit

Flos staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en uitstekende afwerking. Hierdoor gaat een lamp van Flos erg lang mee en behoudt hij zijn kwaliteit.

2. Design

Flos werkt samen met bekende en getalenteerde ontwerpers, waardoor de lampen niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische waarde hebben. Een lamp van Flos kan een echte eyecatcher zijn in je interieur.

3. Functionaliteit

Veel van de hanglampen van Flos hebben een speciaal ophangingssysteem waardoor je de lampenkap naar wens kunt richten. Dit maakt de lamp niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook erg functioneel.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een hanglamp Flos?

Bij het kiezen van een hanglamp Flos zijn er enkele dingen waar je op moet letten:

1. Lichtintensiteit

Bepaal van tevoren welke ruimte je wilt verlichten en hoeveel lichtintensiteit je nodig hebt. Flos heeft lampen in verschillende formaten en sterktes, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden.

2. Interieur

Kies een lamp die past bij de rest van je interieur. Kijk naar de kleuren en materialen van je meubels en kies een lamp die hiermee matcht.

3. Budget

Hanglampen van Flos zijn designlampen en hebben daarom een hoger prijskaartje. Bepaal van tevoren hoeveel je bereid bent uit te geven en zoek een lamp in deze prijscategorie.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *