Hoe maak je een cloud light?

Hoe maak je een cloud light?

Wat is een cloud light?

Een cloud light is een decoratieve lamp die eruitziet als een wolk en een warme sfeer creëert in elke kamer. Het kan gemakkelijk worden gemaakt met een paar eenvoudige materialen en een beetje creativiteit.

Materialen die nodig zijn

– Kussenachtige witte stof
– Led-lamp (wit)
– Gewone gloeilamp (wit)
– Dubbelzijdig plakband
– Prullenbakzakken
– Vulling (bijv. extra kussenvulling of synthetische watten)
– Schaar
– Naald en draad
– Wasmachine

Instructie

Stap 1:
Om te beginnen moet de stof worden gewassen. Dit is belangrijk omdat de stof na het wassen zachter en witter wordt. Wanneer de stof is gewassen, moet hij worden gedroogd zonder een droger te gebruiken.

Stap 2:
Nadat de stof is gereinigd en gedroogd, moet deze in de vorm van een wolk worden geknipt. Dit kan worden gedaan door de vorm te tekenen op de stof en deze vervolgens uit te knippen met een schaar.

Stap 3:
Met behulp van een draad en naald moet de stof aan elkaar worden genaaid, maar laat een kleine opening open voor de vulling. Knip de overtollige draden af en draai de stof binnenstebuiten.

Stap 4:
Wanneer de stof binnenstebuiten is gedraaid, kan de vulling erin worden gestopt. Dit kan synthetische watten of extra kussenvulling zijn.

Stap 5:
Wanneer de vulling erin zit, kan de opening worden genaaid. Het is belangrijk dat de naad goed wordt afgesloten.

Stap 6:
Bevestig de led-lamp aan de binnenkant van de wolk met dubbelzijdig plakband. Het is ook belangrijk om de gloeilamp te plaatsen.

Stap 7:
Om de geschikte vorm te behouden, kan de wolk aan de binnenkant worden bedekt met prullenbakzakken.

Stap 8:
Als de wolk helemaal klaar is, kan hij aan het plafond worden opgehangen. Zorg ervoor dat de lamp veilig is opgehangen en niet kan vallen.

Hamm Sten

Website:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *